Back to projects

The Project: Parking shops, London

The Client:  London Borough of Camden

The Brief:  The local authority client required a new image and public face for their network of shops throughout North London.  The shops were all located on high streets and required secure cash collection points within a friendly and welcoming environment.

The Solution: The scheme evolved through a variety of concepts with the chosen brand being based on a mix of contemporary and durable materials.

The public side of the counters were designed with natural wood benches, glass blocks and a framed steel mesh screening a series of concealed lights to provide a well lit and inviting environment.  This was continued through the shop areas with high quality and durable lighting, finishes and display areas.  The secure staff side then provided practical, comfortable and wheelchair accessible workspaces for the staff.